Jag bara måste...

Ja jag bara måste berätta att min söta dotter somnade kl 17 idag och hon sover än!!! Hon chockar mig! Klockan är 23!

Dagen har spenderats tillsammans med Fian och lilla Tilda på gekås, Ullared. Ja Tilda hade som tur var sin farmor o farfar i Ullared så där lämnade vi av en sprallig tös som fick leka av sig med farmor medan vi övriga styrde vår kos mot shoppingen. Med Julia på magen i selen svingade vi oss mellan hyllorna. Mycket folk men vad gör det. Jag är bäst på att sicksacka bland shoppinggalna människor med kundvagn :-) Efter 2 timmar ville Julia inte sova mer. Men herregud bara 10 minuter till, tänkte hennes mor som då precis klivit in på leksaksavdelningen. Det var idag den roligaste avdelningen av dom alla och just då ville Julia inte vara med längre men självklart löste vi det. Med Julia ammandes vankade jag runt bland hyllorna och kikade, kände och klämde på allt roligt. En van ammare, sa Fian med glimten i ögat när hon såg oss. Enligt Fian kunde man tro att Julia bara njöt i sin mammas famn. Perfekt! :-) Med lite mat i magen somnade tösen återigen och vaknade inte förrän vi drog våra fulla kundvagnar ut från kaoset ut i ösregnet fram till vår varma goa bil. Med bilen full av kassar, kassar som jag inte ens förstår hur vi lyckades fylla för "jag handlade ju faktiskt nästan ingenting",  hämtade vi Tilda och tog riktning på Göteborg, Kallebäck. Ja inte för att skryta över att jag har ett sådant underbarn men på hela bilresan hem valde hon även där att blunda och ha det fint tösen vår.

Fast nu förstår jag inte faktiskt. Snart har hon sovit i 6 timmar i streck! Jag vet en som kommer få gå upp kl 05 imorgon bitti och leka lektant. Trodde hon verkligen vid 17 att det var natt? Jag som var så inställd på att hon bara skulle sova max 1 timme som hon brukar. Underbart att ungen sover men vad hittar man på? När alla shoppingkassar är uppackade, badrummet städat, hemmet dammsuget, middagen tillagad och undanplockad, "desperata hemmafruar" på tv avklarat ja, vad hittar man då på? Njuter? Hur ska jag kunna njuta när något så underbart inte är här. Nu kan hon gott vakna för nu saknar hennes mamma henne.

Om jag petar lite på henne och sedan går ut med soporna så kanske hon har vaknat tills jag kommer in igen. Då kanske också Daniel tror att hon vaknade av sig själv.


Kommentarer
Postat av: Tina

Klart stumpedischen var trött efter en hel dag på Gekås, även om hon sov nästan hela tiden där. ;-) Jag känner igen mig - man saknar dem om de sover för länge! Va gott att ha nästan alla juklappar avklarade, jag har inte ens börjat fundera på dem. Det får bli få i år, för jag lever inte fett som hemmamamma med tre dagar fp i veckan. Men jag bytar LÄTT bort de pengarna mot att kunna va hemma längre med Lyckeli! Kramar

2008-11-19 @ 12:38:28
URL: http://www.troll.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0