BVC

Idag var det besök på BVC för andra gången. Dagen började med ett bad för lillan inför det stora besöket. Förra gången lillan badade så skrek hon i högan sky. Det var inte roligt tyckte hon. Den här gången gick det betydligt mycket bättre. Skillnaden var att vi tog bort den där badställningen för henne och höll henne under armen samt att vi valde lite varmare vatten än sist. Då var det riktigt gott och skönt. Efter badet blev det lite fotografering i soffan.

Till slut satte vi fart mot BVC. Efter 30 min promenad, mamma var lagom svettig då kondition är någon som numera helt saknas, var vi äntligen på plats. Lillan hade gått upp 200 gram på 1 v. 3810 fina gram väger hon nu! Mycket beröm av BVCtanten fick vi då hon menade på att Julia är väldigt stark i sin nacke för att vara så liten. Hon sa det förra gången vi var där också men det gör inget för hon kan aldrig ge lillstumpan för mycket beröm. Hon får gärna säga det nästa gång vi kommer också :-) Vad som även var kul att höra var hur pass med Julia är och vaken hon är kring saker som händer runtomkring henne. Duktig busa!

Vilken energi hon har, utbrister BVCtanten plötsligt! Vem av er har hon ärvt den av? Frågade hon nyfiket.
Daniel satt bredvid mig och fyrade i samma andetag av en jättegäsp och svarade; Ja inte är det mig i varje fall.
Så då vet vi. Utseendet brås hon på sin fader och sin härliga energi har hon alltså efter sin moder. Det blir en finfin kombination det!

Kommentarer
Postat av: Vilda Tiger

Hihi! Duktig lilltjej! Sist vi vägde Lyckeli vägde hon 4525 gram, men det närmar sig säkert 4700 nu... Jag var rädd att det skulle fortsätta i den takten hela tiden (man vill ju ha sin LILLA bebis ett tag!) men det ska tydligen plana ut efter några månader. Vid halvåret väger de flesta 7-9 kg. Låter bra! :-)

2008-09-09 @ 20:10:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0