Julia möter katten Stella

I helgen har både Julias mamma och pappa arbetat. Med lite pusslande så löste sig fredagen och även lördagen men söndagen var svårlöst. Det hela slutade, efter ett par vändor, med att Julias gudmor My kom på besök för att leka med Julia. My valde att våldgästa oss redan på lördagen för att kunna sova över och stå redo kl 08.00 på söndagen då Julias mamma for till jobbet och Julias pappa kom hem från sitt jobb men skulle gå och sova. Med My följde även hennes goa lilla katt, Stella som också fick sova kvar hos oss. Julia som redan innan är enormt fascinerad av katter fick nu en helg som var total lycka för henne. Hon skrattade, hoppade upp och ned, dansade runt, klappade händerna, lekte tittut med Stella, letade efter Stella -ja Julia hade fullt upp med andra ord. Julia hann även provsmaka kattmaten som var i form av torrfoder. Heter man Julia skall man visst provsmaka på allt. Så är det bara. Det tycker i varje fall Julia.Stella har precis landat hemma hos oss. Julia är överlycklig.


Julia och My tittar nyfiket på när Stella utforskar vårt hem.


Julia hjälper My med att göra om kattburen till kattlåda.


Julia kastar boll till Stella och vill att Stella skall kasta tillbaka men Stella bara nosar på bollen, ja fram tills Julia kommer. Då backar Stella :-)


Stella är nu inne i badrummet och gör sina behov. Julia har lagt sig på golvet för att vänta på att hon skall komma ut.Nu är Stella färdig och tittar försiktigt ut. Behöver jag säga att Julia var på benen fort för att börja leka igen?


Stella myser på en stol under bordet. Innan Julia skall sova vill hon mata Stella med lite mat som hon håller i handen.Sist men inte minst sagt så har vi nu också hunnit inviga julen. Julen är varm och mysig och börjar man i god tid så får man ju bevara den länge nog. Sagt och gjort. Ett gäng med lussebullar hann bakas i helgen och även invigas tillsammans med den godaste vaniljglögg jag någonsin avnjutit. Julia tyckte dock inte bullarna var så goda men russinen som fanns i dom var mycket populära. Nu har vi gömt några påsar så inte Julias pappa mumsar i sig allihopa :-)


 


Kommentarer
Postat av: Tina

Åh, va GOTT det där ser ut! Snart ska jag ge mig på att baka lussekatter med. :-) Och jag känner igen Julias beteende då en katt är i närheten i Lyckeli.

2009-11-02 @ 12:27:12
URL: http://www.troll.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0