Stockholm i mitt hjärta...

Eller ja Stockholm och Stockholm... Vallentuna heter det väl egentligen men varför peta.

Japp! Äntligen fick lilla Julia träffa sin mormor, morfar igen och morbröder och ja hela fadderullan till Stockholmssläkten för första gången! Med tanke på Julias gammelmormors 70-års kalas som gick av stapeln på söndagen så var det verkligen hela fadderullan hon fick träffa. Lite komiskt.

Resan upp gick finfint! Det tog nog sammanlagt 7 timmar med några stopp på vägen som faktiskt inte alltid berodde på Julia när jag tänker efter. Ja först skulle Daniel ha juice till sin frukostmacka som skulle förtäras i bilen sen var det dags för tidningsjakt på ett par bensinmackar. Tredje stoppet var väl matintag för vuxna, fjärde stoppet var amning av Julia och lite "lek och rörelse" med en alltför länge stillasittande liten Julia. Femte stoppet gjordes i och för sig även här för Julia då det var ett blöjbyte som behövdes bocka av men sedan gjordes sjätte och även sjunde stoppet för Daniel då han behövde slå en sjua och också köpa lite godis. Puh, slutligen var det bara ett stopp kvar och det skedde några meter från målet, på en statoilmack då både bil och en Julia behövdes fylla på med bränsle. Julia skötte sig exemplariskt. Sov, sov och sov. Ja förutom alla dess stopp då bilen saktar in och livet inte är alltför ljuvligt enligt henne men med bilen i full fart och musiken sjungandes i våra öron är livet på topp tycker vår unga dam.


Så här gott sover man medan mazdan rullar på stora vägarna mot Sthlm och Radio Bandit finns i högtalarna!


Ja och så här arg blir man direkt när kmvisaren visar under 40 km/h....bilen stannar och radion slås av.


Kommentarer
Postat av: Vilda Tiger

Hihi! Hur sjutton kan de veta när man saktar ner, undrar jag! Och hur stor skillnad kan det var på att åka på en rak motorväg och att stå stilla med motorn på, EGENTLIGEN! :-D Hon är för söt, er Julia!

2008-09-24 @ 23:03:06
URL: http://troll.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0