En liten resumé av veckan som har gått. Del 2

Alla behöver vi c-vitaminer och framför allt i dessa tider. Julia äter numera melon, päron, apelsin, blåbär och banan under sina fruktstunder.


Mmm, säger Julias mamma. Mmm, säger Julia :-)-Kan själv, menar Julia.


Vår lilla linslus har kommit på det här med kameror. När en kamera tas fram börjar lilla hjärtat att skratta och le.Numera är det skoj att sitta på pappas axlar. Julias farmor och farfar har varit barnvakt åt Julia ett par gånger de sista veckorna. Vi är otroligt tacksamma att dom finns och kan hjälpa oss. Häromdagen kom Julias farfar förbi. Julia som först var så arg och ledsen för att hennes mamma som satt och kissade vägrade ha henne i sitt knä samtidigt, sken upp som en sol och blev så glad när hon såg farfar. Att sitta på farfars axlar var också en hit! Julia hoppade runt och log med hela ansiktet. Klockan 20.30 orkade hon inte hålla upp sina ögon längre. Välling och säng stod då på almanackan. Vilken toppenkväll det blev med farfar!

Förutom fikorna hos lilla Alvine med sin mamma Lotta och även hos lilla Tilda med sin mamma Fian så har även Lille Alfred med föräldrar varit på middag hos oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0