Renovering pågår. Projekt: Barnrum

Julias bebisrum skall nu bli ett barnrum. Ett Juliarum. Första steget i detta projekt var att inhandla en ny möbel. En liten hylla köptes idag från Ikea och med Julias fina engagemang lyckades mor och dotter tillslut få en komplett hylla och också få ut den gamla byrån från Julias rum som även agerat skötbädd för vår bebis. Nu är vår bebis stor tjej. Ut med skötbordet och in med nya barnsaker :-)

Efter att Julia kikat en stund på hur sin mamma gjorde så visste hon exakt hur man skulle göra för att sätta ihop en hylla. Julia kan allt. Hon behöver minsann inte ha hjälp av en ikeabruksanvisning som hennes mor behöver.

Dags för mängder med bilder!








Mitt i byggandet fann Julia en av delarna på golvet. Den var rolig att stå på och när bamsesången sjöng i högtalarna ja då blev det fart på tjejen. Oj vad hon hoppade, gungade, klappade i händerna och skrattade. Upp och ned.














Men ska det byggas så ska det byggas. Efter skoj blir det dags för arbete igen. Julia är åter i fixartagen.











När hyllan väl var färdig skulle ju självklart Julia också hjälpa till med dammsugningen. Tjejen som alltid varit så rädd för denna apparat (ja senast i förrgår) gick glatt fram och tog över när hennes mor dammsög. Med snutten i högsta hugg som trygghet kanske man vågar sig på sådana läskiga prövningar :-)





Rummet fick lite nytt och Julia började genast leka.






En viss passion för katter har uppstått hos lilla Julia. Grannen har en katt och Julia bara älskar katten. Julias gammelmoster med familj gav Julia en söt djurbok i födelsedagspresent. I mitten av boken finns en söt liten katt och Julia bara älskar den. Ber vi Julia gå och hämta kattboken så springer hon efter boken och letar fram katten, pekar och skrattar så jovisst älskar hon sina nya katter som finns i hennes rum nu.



Kommentarer
Postat av: farmor och farfar

Oj så fint det blev.Julia verkar trivas med att både leka med det och sätta ihop det.Det är härliga bilder

2009-10-21 @ 13:55:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0