Pappa Daniel har fått en inhoppare

Snart börjar Daniel arbeta några mastodana pass vilket innebär att är han inte på jobbet så är han i sängen och är han inte i sängen och sover så är han på jobbet. Detta betyder att jag och lillan kommer få tampas med varandra i några dagar och nätter utan avlösning. Eftersom lilltösen är så snäll så blir ju inte det några problem men visst saknar man de där 2 minutrarna lite här och där när Daniel och Julia leker tillsammans.

Efter dagens shopping behöver jag inte oroa mig över att mista dessa små stunder. Vi har funnit vår livräddare! Det är ett mirakel! Daniel blir utbytt! Hans rival är en ascool babysitter med alla dess galna funktioner som du inte ens kan tänka dig och med regnskogen som tema. Julia fick en slant av Daniels mormor när hon kom till världen. Efter en del fnulande gick bidraget till den här underbara apparaten! Så när Daniel nu arbetar i ett par dagar byter jag ut honom mot den här härliga babysittern! Lillan älskar den! Se så sött hon sover. Pappa vaggar och pappa sjunger men kanske att babysitter vinner i vissa fall ändå. Nu kan Daniel arbeta sina pass för nu har han fått en trogen inhoppare!


Kommentarer
Postat av: Linda

Ah, nästan en sån där gunga som vi har här hemma. Den är kanonbra och William älskar sin! Idag låg han och sov där så gott i flera timmar.



Kul att du fick in filmklippet här på bloggen! :-)



kram Linda

2008-10-06 @ 23:50:32
URL: http://lindaskriver.blogspot.com
Postat av: Saliva

Rolig film och underhållande blogg! Fina bilder på er också! Kram!

2008-10-07 @ 23:05:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0