Julias första barnvakt

Julias farmor och farfar tog glatt mod till sig och ställde upp som barnvakt i fredags. Mellan kl 18.30-23.00 var det sagt. Daniel arbetade och mamma fick gå ut och roa sig lite dock 300 meter från hemmet . Låter ju hur härligt som helst ;-)  .... För mamsen ja. Daniel tyckte nog sitt arbetspass var trist då det inte hände något intressant, som han brukar säga. Farmor och farfar blev nog mest svettiga efter fem minuter och lilla Julia kämpade med att ytterligare stärka sina små lungor för att slutligen somna utmattad i favoritfarmors famn. Klockan var då ungefär 21.15.

Min kväll var trivsam på sitt lilla vis men usch vad slitsamt det är inombords när lillstumpan är på annat håll. Hur som haver så slog vår skrutt i varje fall rekord i att sova denna natten. Hon vaknade inte först förrän kl 03.50 och i vanliga fall varar första sömnpasset cirka 5 timmar. Kors i taket!

Och för er som undrar;
Farmor och farfar har efter i fredags hört av sig så dom överlevde visst Julia. Farfar har även i början av Julias tid undrat ett flertal gånger om hon ens kan skrika så tyst och snäll som hon allt som oftast är. Små barn ska skrika också, brukar han säga med glimten i ögat. Nu du farfar. Vad säger du nu då? :-) Visst kan hon, vår tjej!


Bara måste visa en härlig bild på Julias pappa, farmor och farfar.
Bilden är tagen på landet då Julia var 2 v gammal. Vilket underbart möte!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0