Nu har vi landat i fd Gupptuna

Gupptuna finnas numera inte... Ja en del kallar Vallentuna för gupptuna för att den lilla landsorten för ett par år sedan fick tuppjuck på att bygga just gupp. Rondeller och gupp överallt. Gupp är ju en av Julias favoriter och nu finns alltså här inga gupp längre. Eftersom kära mormor och morfar äger en ny bil så rullar den lite väl mjukt i jämförelse med Julias mamma och pappas bil ;-) Bilar som rullar mjukt och dessutom på vägar utan gupp gör inte Julia glad. Att åka bil i Vallentuna har med andra ord inte varit någon hit men när mormor promenerar och rullar Julia i vagnen. Ja då är hon minsann go och glad!

Resan gick fantastiskt bra! Klockan 08.05 vinkade vi farväl till pappsen som stod på perrongen för att sedan rulla upp mot Stockholm. Att åka mjölktåg  var visst en större hit än vad jag trodde! Efter 10 minuters amning valde Julia att vila ögonen. Då såg det ut så här:



Och efter 2 timmar åkning såg det ut så här:



Ja nu har vi åkt i 3 timmar. Efter att ha konstaterat att hon fortfarande andas så fick det bli en bild till;


Ja ni ser ju själva vilket roligt resesällskap jag ordnat mig :-) Hon är sin mamma upp idag. Vi älskar nämligen att sova i allt som rör sig. Bilar, båtar, tåg, flyplan you name it. Allt som rör sig vaggar oss gott till ro.

Kommentarer
Postat av: Tina

Hahahaaa! Vilken goding! :-D

2008-10-21 @ 22:23:23
URL: http://www.troll.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0