Hujedamej sånt barn hon var... :-)

Ja, igår kväll alltså :-)

Efter att lillan deltagit i räk- och kräftfrossan igårkväll gjordes ett par tappra försök till att få henne att sova. Stackarn hon var alldeles utmattad. 00.30 däckade damen tillslut i min famn efter att ha varit vaken sedan 14.15 med endast en halvtimmes sömn däremellan. En envis krabat är detta. I samma andetag däckade även två andra i det här huset :-)

Det var inte mycket som fungerade för att Julia skulle få känna ett lugn i sin lilla kropp. Daniel lyckades däremot finna ett knep som verkade gå hem hos stumpan. Ja hon sjöng glatt med ett tag till och med :-)


En gladare pappa kan man kanske önska sig men efter 3 timmars gungande är det svårt att få fram ett leende trots att kameran kom fram :-)


Lillan är däremot nöjd när hon får lyssna på bland annat "klättermusvisan", "Lasse liten" och "du käre lille snickerbo".


Jag skäms. En fruktansvärd dålig bild men den visar ändå hur nyblivna föräldrar kan bli. Man blir knäpp helt enkelt. Lite lite egen tid borde man väl kunne klämma in någonstans i sitt liv och går inte det ja då får man slå två flugor i en smäll. Ta hand om lillan och träna på en och samma gång kan ibland fungera. Hur det kommer sig att lillan förlorade sina hörlurar och dom hamnade på Daniels öron vet jag inte.

OBS! Ni som tror att lillan bär dessa tunga hörlurar själv och även lyssnar på hög volym eller något annat läskigt behöver inte oroa er. Kika i så fall på bilderna igen och lokalisera lillans öron och sedan hörlurarna ;-) Pappa Daniel har tänkt på allt.

Trots att lillan var ett sånt barn så är hon ändå vårt älskade underbaraste barn! Ja, jag kan säga det nu för nu sover hon. Hihi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0