Äntligen! Äntligen! Äntligen!

Ja äntligen är kamerasladden återfunnen så vi kan bjuda på lite bilder av vår vackra tös. Hur skulle vi veta att Julia hade gömt den där sladden bakom vår skrivare som numera står på golvet? Ja för nu är det så att vår kära lilla Julia tar sina första steg (med hjälp) om 3 dagar in i sin 8-månaders värld och när hon står där hon står i livet idag så är det mycket som händer. Att förflytta mammas och pappas saker från den ena platsen till den andra är numera en hobby Julia har. Skruttan fortsätter att storma vårat hem på 2 minuter genom att krypa och ställa sig upp mot soffa, bord, skoställ och dylikt som är av intresse för damen. Det skall nämligen grävas i kökslådor, dvdlådor, skötväska, bland skorna i hallen och tro det eller ej men Julia har upptäckt hur roligt det är när det spolas på toaletten. När Julia kämpar som mest med att tömma så mycket saker som möjligt på vår fina ekparkett och tapetsera om golvet till något egen komponerat vackert konstverk bara måste hon släppa allt och krypa in till toaletten om hon hör den spolas. Jojomensan, Julia ska minsann ställa sig upp och ha händerna på toalettringen för att kika ned i det bubblande och fräsande vattnet när spolningen pågår. Om så icke sker har vi en arg Julia här hemma. Mamma som än så länge endast har en dotter och anser sig ha all tid i världen för sitt barn står så snällt vid toaletten och spolar och spolar och spolar. Vad säger ni? Skämmer vi bort vårt barn? ;-) 3 gånger är gränsen sen blir det handtvättning och ny lek.

Tildas 1 års kalas har gått av stapeln, mamma och Julia har suttit barnvakt och lekt med söta Alvine och ett besök på Östra sjukhuset har klarats av sedan sist. Även farmor och farfar har suttit barnvakt fast då åt Julia såklart! Mamma och pappa har nämligen infunnit sig på samma krog vid samma tidpunkt för första gången på flera flera månader och det i många många timmar :-) Ja 4 timmar kändes som många timmar! Lyx! Lilleman fyllde 30 år och en överraskningsfest skulle gå av stapeln. En mycket lyckad sådan också.

Östra sjukhuset besöktes idag av hela familjen Ek-Lundqvist. Julia skulle nämligen till ögonmottagningen på barnsjukhuset då vår BVC-läkare tidigare misstänkt en skelning på vänster öga. Efter lite droppar i ögonen för att pupillerna skall vidga sig samt några undersökningar senare kunde läkaren på Östra konstatera att Julia inte alls hade någon skelning. Ingen tendens till det heller dock såg hon en möjlighet till översyn men det kan växa bort. Något framtida besök bokades alltså inte in. En mycket trött Julia kämpade sig igenom timmen hos läkaren för att sedan somna gott i pappas famn på vägen ut.

Icke att förglömma. Julias farmor och farfar har idag satt sig på planet till varmare breddgrader. Närmare bestämt Kanareiöarna och 2 veckors underbar sol och god mat har de framför sig. Vi hoppas att resan blir en dröm att minnas!


Tilda får smaka tårta för första gången. Det tyckte matglada Tilda minsann om!Julia leker med Ella som är 1½ månad yngre än Julia.


Tilda i sin prinsesskjol tillsammans med Alexander och Alexanders mamma, Johanna. Alexander är född på dagen året innan Julia.

Kommentarer
Postat av: Tina

Haha! BusJulia som gömmer kamerasladden. ;-) Skönt att ha dig tillbaka på banan, har saknat dina inlägg och alla söta kort på Julia.

2009-04-22 @ 21:36:36
URL: http://www.troll.bloggagratis.se§
Postat av: mormor

Vadå bjuda på bilder? Var är vårt barnbarn? Vi vill se lite nytt, hon växer ju så fort. kram från mormor o morfar

2009-04-22 @ 22:58:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0