Stående ovationer!

Nu har vi äntligen lämnat sjukstugan bakom oss. Efter alltför många dagar med snorig och rinnig näsa, hosta samt en liten kort feberpåhälsning så vågar jag nu hålla tummarna för att Julia är på bättringsvägen och snart friskförklarad. Underbart!

Julia övar nu mest hela dagarna på att stå och gå. Ja att ställa sig upp mot saker kan hon nu själv men att gå själv är vi långt ifrån. Dock trivs Julia med att få stöd och promenera runt om dagarna. Har hon en gång testat vill honbanne mig öva varje dag. Det är nog skoj att se världen ur ytterligare en ny vinkel. Det är för stunden roligt att ställa sig upp i köket och dra ut de lådor man kommer åt. I vardagsrummet finns även några lådor under tv-bänken som Julia också tycker är intressanta. Lådorna är fyllda med diverse dvd-filmer samt cd-skivor. Julia ställer sig gärna upp mot bänken, sträcker sig efter lådorna, drar av locket, plockar ur skivorna och lägger dom på golvet, hämtar sin lekback, lyfter sedan ur sina leksaker ur backen och lägger dom i lådorna. Japp, var sak på sin plats. Rätt ska vara rätt. Julia ser minsann till att hon får sin beskärda del av vårat hem. Det kan jag lova.

Att äta mat med bitar i är numera inga problem. Plockmat är toppen det med tycker hon. Idag har hon premiärätit mangobitar och även stora blåbär. Själv tycker jag som mor att det är skönt att hon kan äta lite mer av saker och ting för det gör det lite enklare i vardagen när vi ibland spontant befinner oss på andra platser än i vårt egna hem och vårt egna kylskåp då Julia blir hungrig. Däremot tar vi det lilla lugna då vi vet att Julia är tidig med mycket och det inte är någon brådska. Allting hamnar på sin plats en vacker dag och det är Julia själv som får bestämma när det är dags för förändringar.

Veckans bilder i kameran. Något enformigt men ändock stående ovationer!Jag behöver inte berätta att Julia är väl medveten om att en kamera plockas fram va? Så fort hon ser en så vet hon vart hon skall titta och ler med hela ansiktet. Å andra sidan kanske inte det är så konstigt att hon vet det med tanke på att hon har hunnit att bli fotograferad en mängd med gånger sedan hon föddes.

Kommentarer
Postat av: Tina

Så stadigt hon verkar stå! Härliga unge. :-) Sötnos är hon med.

2009-04-06 @ 19:18:18
URL: http://www.troll.bloggagratis.se
Postat av: Malin,Per&Tyson

GLAD PÅSK vill vi önska er! Hoppas ni får en mysig helg med massa bus och godis.

Kramar från Malin, Per och Tyson

2009-04-09 @ 16:44:59
URL: http://dptyson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0