Julias bilddagbok. Del 1

Dagens babysim avbokades pga personalbrist. Både Julia och mor sov mycket gott under den tiden. Här är vår dag i bilder.Klockan är 05.54 och Julia säger god morgon!Pigg, glad och redo att stiga upp.Dagen börjar med lite nyhetssändning på tv:n. Julia är enormt intresserad av de väderkartor som sedan visas.Lin sin far skall det morgontränas innan frukost. Tripptrapptrullbordet trycks ihop och förflyttas mot soffan. Julia tar i med alla krafter hon besitter. Pustar, flåsar och har sig. Hennes röda ansiktsfärg matchar glatt den söta pyjamasen.Julia är ständigt steget före. Medan mamma hänger tvätten menar Julia att den är färdigtorkad och hjälper till att plocka ned den.Kl 08 är det dags för gröt och vem är inte törstig efter ett träningspass? Julia dricker vatten som aldrig förr.Kl 08.30. Julia är glad att få sova en liten stund ute på balkongen.Vagnen hinner inte ens rullas ut på balkongen förrän lillan sover sött.Kl 11.10 blir Julia väckt (!) för lunchintag. Ett möte med mammaMalin och Alfred står på schemat.

Promenad in till stan sker och ett besök hos läkaren för vaccination.Det är spännande att sitta på egen stol i väntrummet.Men det är trist att vänta. Dax att posa lite för att få tiden att gå.Julia har fått sin spruta och är tillbaka i väntrummet. Det gör lite ont i högra låret men efter några sekunders skrik så mådde Julia bra igen. Nu väntar vi på att Alfred skall få sin.Ett duktigt läkarbesök firas med fika. Frukt & majskrokar till barn och räksmörgås & kaffe till mammor.


Efter stadsbesöket sover Julia 2½ timme i sin vagn. Underbart! Kl 17.10 är det dags att vakna.Väl vaken blir det lek på balkongen i solen.Vagnen är rolig att ställa sig upp mot.Spännande saker finns i pappkassar på balkongen. Kikar man försiktigt kanske man får titta menar Julia.Mamma och Julia modellar. Vad gör man inte när fantasin börjar ebba ut?Inspektion av toaletten.Sladdar är populära.En påse på bordet  blir genast intressant om den upptäcks. Julia skyndar dit och smakar. Spännande.Återigen sladdar. Denna gången under datorbordet där Julia inte får vara men nu tror hon inte hennes mor ser henne. Julias mamma säger som hennes egen mamma -"jag har ögon i nacken!" Så det så!


Kommentarer
Postat av: mormor

Tack tack nu är vi nöjda och nästan lite svettiga! Vilken fart damen har, vi måste nog lägga in ngr träningspass inför sommaren. kram från mormor o morfar.

2009-04-23 @ 21:08:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0