Födelsedagsbarnet!

Kärt barn har många namn sägs det. Vår skruttis, duracellkanin, virvelvind, tös, prinsessa, lillan, fisungen har gått och blivit stor, ja större. Ja hela 1 år faktiskt! Tiden har sprungit iväg och nu är har den stora dagen kommit ikapp oss och även passerat.

Julia firade sin dag tillsammans med de nära och kära som bodde på sådant avstånd att de kunde passera, kika in, kramas, leka och äta lite tårta tillsammans med oss.

Första kalaset gick av stapeln redan på förmiddagen med Julias farmor och farfar samt Julias pappas mormor.Att tösen kom underfund med vem paketen var till och hur de skulle öppnas var utan tvekan inga problem.Det kom mängder med fina och finurliga presenter till Julia under dagen.Detta är en av allt det fina som Julia fick av sin farmor och farfar.1:a födelsedagstårtan som är gjord av Julias mamma som i sin tur tänkte alldeles för mycket på hur viktigt det är med lite socker till små barn att tårtan i slutändan blev alldeles för trist och torr.Dags för kalas nr 2. Papporna inleder dock barnkalaset med att fokusera på ballongknytning i form av figurer.Julias pappa tog tag i "tårtkrisen" och slängde ihop en fantastisk tårta till kalas nr 2. (Nästa år är det Julias pappa
som får äran att ta hand om tårtan). Julia, hon undrar minsann varför alla pratar så på kalaset.Suck. -Det var ett jäkla tjöt, tyckte hon. Ser ingen att tårtan äntligen har landat på bordet?Äntligen får världens bästa unge blåsa ut ljus nr 2 men nu tillsammans med pappa.Mmmm, så gott. Den var värd att vänta på.Lekdags!Ännu mera lek.Alvine fann den vackra speldosan som Julia fick i present av Alfred.Alvine och Julia fikar.Alvine bjuder Julia på sina russin som hon fick i "lekpåsen" av Julia innan hemgång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0