Nog lever vi allt

En vår med fart och fläkt och en sjuk Julia som slog rekord genom att beblanda sig med baciller och baskilusker i en si så där sex veckor. Nu är skruttan frisk, pigg och glad. Julia växer inte bara på längden just nu även om det också där tar fart. Nej hon växer nämligen på den mentala utvecklingsnivån så varken hennes mamma eller pappa hänger med i farten känns det som. Roligt har vi dock. Julia bidrar med otroligt många roliga stunder genom att charma och visa nya ting hon har lärt sig.Dags att plocka bort bygeln på Julias stol och även sänka fotstödet. Självklart hjälper Julia till.


En vårnatt för cirka 4 veckor sedan valde Julia att ta sig ur spjälsängen på egen hand vilket resulterade i en snabb vändning och nu sover Julia i sin stora fina röda säng som hon stormtrivs i.


Böcker och fotografier har börjat locka mer. Det är sött när Julia kryper upp med sina saker i sängen och myser på egen hand.

En powernap med favoriterna i soffan. Nallen och snutten i ett fast grepp.


En glad Julia vid frukostbordet med yoghurten på de allra flesta ställen.


Grimasdags


Grimas nummer 2


Mormor lärde Julia att "lukta" på blommorna. Nu gör Julia det jämt när hon ser blomman på bordet.


Även om Julias mamma inte är vän med blommor så händer det någon gång att hon tar bort en och annan knopp från och vem har inte missat detta om Julia såklart. Julia hjälper mamma med att plocka bort knoppar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0